Sara Rutar pogreša žensko žirantko

Sara Rutar pogreša žensko žirantko (foto: Tomo Jeseničnik) Tomo Jeseničnik
Vir: Nova
24. 4. 2018

Velika zmagovalka šova MasterChef Slovenija 2017, ki s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami osvaja Slovenijo, ostaja zvesta gledalka kuharskega šova MasterChef.

Tako smo jo pred dnevi poklicali, da nam iz prve roke razkrije sveže vtise ob gledanju nove sezone. "Še preden sem nastopila v šovu MasterChef Slovenija in na koncu zmagala, sem z veseljem gledala ta šov. Kuhanje me je že od nekdaj zanimalo, kjer so me od vedno privlačili različni okusi in nadgradnje na krožniku," pove Rutarjeva.

Sara Rutar: Pogreša žensko žirantko!

"Kar nestrpno sem čakala novo sezono. Prvi vtisi so mešani, ker je vedno kaj novega, je pa vsekakor zanimiv potek odvijanja oz. snemanja kadrov v samem studiu. Kratek, hiter. Opazno je, da malo posnemajo ameriške oddaje v tej smeri, a na svoj televizijski način. Priznam, da sem kaj hitro dojela, da imajo letos tekmovalci na voljo bistveno več sestavin, kot smo jih mi imeli v prvih oddajah. Kot ženska pa iskreno lahko rečem, da manjka lik ženske oz. Alme med žiranti. Vsi trije, Bine, Karim in Luka, so super, ampak brez ženske delujejo malce zmedeno, preveč moško. Ob prvih oddajah sem se zabavala in verjamem, da bodo letošnji tekmovalci v šovu skozi oddaje prikazali veliko kuharskega znanja, saj sami veste, napetost je iz oddaje v oddajo večja."

Foto: Alpe, Tomo Jeseničnik