Sara Rutar rada svetuje o športu

Sara Rutar rada svetuje o športu (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
27. 6. 2017

Velika zmagovalka MasterChef Slovenija Sara Rutar iz Izole, kar ne more verjeti vsej medijski pozornosti, ki se je pojavila po njeni zmagi.

V prejšnji številki Nove nam je simpatična Primorka razkrila svojo zgodbo ter omenila, da je med tednom delavna v koprski športni trgovini s prehrano za športnike.

Nas je zanimalo, zakaj takšna odločitev, da jo je ta športni svet popolnoma zasvojil tudi zunaj športne aktivnosti. "Ta svet je zame del življenja in mi je spremenil moje življenje na boljše. Realno spoznaš sam sebe svoje telo, kjer se izboljša počutje, zdravje, energija. Res sem zagrabila poslovno priložnost, ker rada delam z ljudmi in rada pomagam preostalim v obliki koristnih nasvetov, s svetovanjem," pove Rutarjeva in doda: "Fitnes bo ostal del mojega življenja, tudi če bom cele dneve kuhala. Bom pa odšla ob polnoči na trening. Aktivnost, ki je zame najbolj idealna, je fitnes, ker nisem vezana na uro. Grem, naredim svoje vaje in je rešeno. Če pa mi čas ne dopušča, obožujem dolge sprehode v naravi, tek, rolanje."