Sara Rutar se seli - zaželela si je spremembe

12. 12. 2017 | Vir: Nova
Deli
Sara Rutar se seli - zaželela si je spremembe (foto: Alpe)
Alpe

Velika zmagovalka oddaje MasterChef Slovenija kar ne more verjeti, da se ji je življenje po težko prigarani kulinarični zmagi popolnoma obrnilo na glavo, saj ima v teh jesenskih dneh polne roke dela.

Vedno nasmejano Primorko smo pred dnevi srečali le korak od koprske tržnice, ko je hitela novim obveznostim naproti.

"Jesen je zelo delovna. Poleg vseh obveznosti pa se s fantom in psičko Luno ravno selim. Zaželela sem si malce ven iz mesta, v naravo oziroma okolico z veliko zelenja. Še vedno ostajam v Izoli, le na drugem delu, v Dobravi," nam v smehu razkrije Sara.

"Komaj čakam, da si vse uredim, saj sem v fazi premeščanja in sami veste, kako je, ko je v morju škatel treba vse urediti ter postaviti na mesto. Z mislimi pa sem tudi pri praznikih, saj bi rada letos pripravila tudi darilca za ožji krog prijateljev in družinske člane, kjer bi pokazala svojo brezmejno kreativno kulinarično ustvarjalnost in jih presenetila s kakšnimi posebnimi piškoti in refoškovim likerjem, ki ga sama naredim. Vsekakor se bom kljub številnim obveznostim, ki jih imam, potrudila, da sama kaj naredim zanje, saj že od nekdaj rada presenetim s svojo ustvarjalnostjo, ki ima zame večji pomen kot kupljene materialne reči. Ni lepšega, kot dati nekaj od sebe, kar si pripravil z mislijo na nekoga in nato to vse praznično okrasiti in podariti," je še dejala.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Alpe