Sara Rutar znanim osebam svetuje o izbiri športnih izdelkov

30. 1. 2018 | Vir: Nova
Deli
Sara Rutar znanim osebam svetuje o izbiri športnih izdelkov (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Po tem, ko se je v mesecu decembru s svojim fantom preselila iz centra Izole v okolico te, je v začetku letošnjega leta tudi svojo malo trgovino s športno prehrano iz koprske tržnice preselila v veliko večji poslovni prostor v sklopu športne dvorane Arena Bonifika.

Mi smo kulinarično fit mojstrico obiskali na novi lokaciji The Nutrition, kjer nam je iz prve roke razkrila: "Že po naravi sem ženska, ki vedno znova išče nove izzive, zato te moje zasebne in poslovne spremembe niso nič takšnega. Tako kot v kulinariki želim vedno naprej in z eksperimentiranjem odkrivati nove povezave v tem svetu.

Vesela sem, da sem se preselila na novo lokacijo v Kopru, kajti športna dvorana Bonifika ima pretok številnih športnikov, ki so tudi moje redne stranke," pove Sara in doda: "Od znanih lahko izpostavim, da sta poslovnež Rajko Hrvatič in aktualni mister Slovenije Majk Peroša tudi moji redni stranki, kjer jima z nasveti pomagam do izbire pravega športnega izdelka. Tudi moj mali bratec Elvis iz MasterChefa, ki me večkrat obišče, se je navdušil nad izdelki in jih redno uporablja. Tako sem tudi na odprtju svoje stranke in obiskovalce razvajala v svojem 'masteršefovskem' slogu. Pripravila sem tako slane kot sladke prigrizke, seveda vse brez dodanega sladkorja in z izdelki brez laktoze in glutena."

Besedilo: Alojz Petrovič // Foto: Alpe, osebni arhiv