Sara Tahirović-Sarč: Ostala bo "medijsko živa"

Sara Tahirović-Sarč: Ostala bo "medijsko živa" (foto: Sara Žigon) Sara Žigon
Vir: Govori.se
12. 4. 2013

Zmagovalka resničnostnega šova Paradise Hotel, je odločena, da bo za razliko od številnih drugih zmagovalcev resničnostnih šovov pri nas, ostala medijsko "živa", saj ima trdno zastavljene cilje, katerih del, je uresničila prav danes.

Sarč je, dva meseca po najavi, da bo vstopila v glasbene vode, predstavila videospot in s tem tudi skladbo Stronger, ki je delo producenta in avtorja Boruta Šemerla, videospot pa je režiral in posnel Niko Karo z ekipo Karo Media, ki je do sedaj poskrbela za kar nekaj odmevnih videospotov, med drugim tudi za Tino Maze, April in Hannah Mancini.

Plesna skladba z naslovom Stronger, katere avtor je Sarin producent in multiinstrumentalist Borut Šemerl, pa je obenem s predstavitvijo skladbe dobila tudi video podobo. Videospot je ekipa Karo Media snemala kar dva dni, na dveh različnih lokacijah. Prvi večer so snemali v Železniškem muzeju v Ljubljani, drugi pa v prostorih tovarne Titan Kamnik, Sari pa je pri snemanju spota pomagalo 20 statistov, ki jih je izbrala preko prijav na svoji Facebook strani in plesna skupina Bolero, ki jo je vodil Tim Klemenčič. "Precej hladno je bilo, deževalo je, a smo vseeno z dobro voljo snemali naprej. Oba dneva smo začeli popoldan, končali pa proti jutru," je povedala Sara o snemanju spota.