Sara Tahirović – Sarč: Zelo skrivnostna lepotica

Nam Sarč skriva svojega fanta ali nam je le nagajala? Upamo, da bo držala obljubo in razkrila, kdo je skrivnostnež iz mesta, s katerim se je ob srečanju objela. (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Lea
22. 2. 2013

Simpatična črnolasa zmagovalka resničnostnega šova Paradise Hotel Sara je že v šovu pokazala, da moške zelo dobro kroti in prenaša, zato tudi ne čudi, da smo jo v Ljubljani opazili v družbi kar treh moških naenkrat.

''Sara se je pogovarjala s tremi fanti, enega je celo objela, ko ga je srečala, v rokah je nosila vrečko in skupaj z njimi odšla v notranjost lokala v središču mesta," se je glasilo sporočilo naše bralke, ki je opazila seksi lepotičko v moški družbi. Že kar nekaj časa ugibamo, ali je lepotička resnično še vedno samska, kot trdi.

''Nisem osamljena, to je vse, kar povem," se nam je zasmejala Sara, ko smo jo poklicali, da bi preverili, ali je bil kateri od treh fantov njen fant, a je takoj vse postavila na pravo mesto. ''Eden od treh je bil moj prijatelj, ki ga poznam že dolgo, drugi moj glasbeni producent Borut in tretji, ki vam ga ne izdam, ampak je ta trenutek zelo pomemben v mojem življenju," nam ni hotela izdati  identitete tretjega fanta, s katerim je bila opažena Sara. ''Boste že izvedeli, kdo je, ko bo čas za to," se je še zasmejala lepotička, za katero vzdihujejo številni moški.

Priporočamo