Poglejte si, kakšna je pri 50 + letih Titova vnukinja, sama pravi, da po zaslugi tega ...

29. 8. 2023
Deli
Poglejte si, kakšna je pri 50 + letih Titova vnukinja, sama pravi, da po zaslugi tega ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Je uspešna režiserka, poleg tega pa resnično atraktivna dama.

Titova vnukinja Saša Broz je aktivna na družbenih omrežjih, kjer občasno deli kakšen utrinek iz svojega življenja. Pred kratkim je navdušila s prizori z Dunaja, mesta, ki ga je že enkrat prej v komentarju označila za svoj drugi dom. Zdaj ima 54 let, njeni oboževalci pa so takoj opazili, da je videti mladostno.

Nataša Pirc Musar je v tej kombinaciji videti zelo mladostno (poglejte si, koga stiska k sebi)

"Dunaj je mesto mojih sanj," je rekel Mozart. P. S. Tudi moje," je zapisala in požela številne pohvale sledilcev. Ena od njenih sledilk jo je v komentarju prosila, naj razkrije skrivnost tega, da je videti čedalje mlajše in dodala, da je vedno lepa. Saša pa je brez zadržkov odgovorila, da gre za genetiko in dodala, da ne dela nič posebnega.

Blaž Švab je razkril, kaj se dogaja, med oboževalci je kar završalo, sporočajo mu tole ...

Verjetno se res gre dobrim genom zahvaliti za vitalnost, a pri tem ima veliko vlogo tudi življenjski stil - z ustrezno prehrano in rednim gibanjem zagotovo vsi lahko pripomoremo k temu, da se počutimo boljše in da smo videti bolj sveže, tudi Saša. Sicer pa ima še hčerko Saro, na katero je zelo ponosna in uživa v njeni družbi. Sara je prav tako umetnica kot njena mama, saj je doštudirala slikarstvo, ukvarja pa se tudi s scenografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

Tudi njen stajling je zelo zanimiv - pogosto nosi črna oblačila, a jih zna poživiti s kakšnimi modnimi dodatki. Tokrat je to naredila s čevlji z visoko, polno peto, ki so srebrne barve, pa tudi s šminko v živahni, rdeči barvi. Njeni lasje so rdečkasti, polt pa svetla, tako da je črna barva na njej videti res elegantno.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu