Oče Luke Dončića povedal, kako se Anamaria Goltes in Luka Dončić v resnici razumeta

6. 12. 2023
Deli
Oče Luke Dončića povedal, kako se Anamaria Goltes in Luka Dončić v resnici razumeta (foto: Twitter/Dallas)
Twitter/Dallas

Košarkar Luka Dončić in Anamaria Goltes o svojem razmerju ne govorita prav velikokrat, se je pa pred časom o njunem razmerju razgovoril Lukin oče, Saša Dončić.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes sta se pretekli teden razveselila prvega otroka. Par je dobil hčerko, dojenčico pa sta poimenovala Gabriela, sta oba objavila na Instagramu. Tako Dončić kot njegova zaročenka sta tam objavila fotografijo, na kateri se vidijo dojenčica ter dlani srečnih staršev.

O svojem razmerju Luka in Anamaria le redko govorita, je bil pa pred časom malo bolj zgovoren oče Saša Dončić, ki je povedal, kako sam vidi njuno razmerje in kako naj bi se v resnici razumela. "Če si z nekom že dalj časa, pomeni, da zveza deluje. Več kot očitno je, da mu je dobra podpora. Pomembno je, da se dobro počutita, ko sta skupaj. Če so težave in ni idealno, se odraža na igrišču. Rezultati pa jasno kažejo, v kakšno podporo mu je Anamaria," je bil za Sportal pred časom zgovoren Saša Dončić.

Preberite še: Našli smo fotografijo, kjer je bila Anamaria Goltes že nekaj časa noseča

Luka Dončić postal očka, to je takoj po rojstvu povedala mama Mirjam Poterbin!

Štiriindvajsetletni košarkar Dallas Mavericks in leto starejša manekenka sta sicer 7. julija na družbenih omrežjih sporočila, da sta se po dolgoletni zvezi zaročila, novico o nosečnosti pa nato skrbno skrivala. Takrat sta objavila tudi zaročno fotografijo, ki je bila posneta na Bledu, a se takrat mnogim ni niti sanjalo, da je Anamaria na fotografiji že nekaj časa noseča.

Instagram/Luka Dončić

Roza obleka je bila krojena tako, da je Anamaria v njej uspela spretno skriti nosečniški trebušček in le redki so vedeli, da slavni par skriva sladko skrivnost in da Anamaria pod srcem nosi njuno malo princesko Gabirelo. Luka po rojstvu ni skrival sreče in je na prvi tekmi, ki jo je odigral čez lužo, že povedal, kakšni so občutki zdaj, ko je prvič okusil čare starševstva. 

 "Najprej bi lahko rekel, da je bilo rojstvo hčerke najlepši dan v mojem življenju. dobil sem otroka, tudi tokratna tekma je bila pravi vrtiljak. Sinoči je bila najboljša noč v zadnjih treh dneh, spal sem kakšnih 4, 5 ur. To je glede na prejšnji dve noči res veliko. Trenerju sem v prvih 2, 3 minutah tekme rekel, da sem izmučen, nisem verjel, da bom lahko igral 35 minut, toda nato sem se dobro počutil in mu rekel, naj me pusti igrati," je po temi povedal Luka.

Luka Dončić se je po rojstvu ljubke Gabriele prvič pojavil v javnosti, ko je igral v ligi NBA in mnogi so opazili, da je hčerki posvetil prav posebno mesto, kar je lahko videl ves svet. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka ob vrnitvi na parket severnoameriške lige NBA sicer ni mogel preprečiti domačega poraza proti Oklahoma City Thunder s 120:126, je pa vseeno žarel od ponosa, ko je nosil prav posebne športne superge.

Preberite še: Kraljica Maxima oblekla takšno večerno obleko, kot jo pri Kate Middleton verjetno nikoli ne bomo doživeli

Bonus video: Pogovor s Petro Kerčmar; Petra Kerčmar je zelo mlada, pri 24 letih, postala voditeljica informativne oddaje na nacionalni televiziji, leto kasneje pa že prejela viktorja za obetavno medijsko osebnost. Svoje delo obožuje, televizija je njena ljubezen in ni ga ponedeljka, da bi šla v službo s cmokom. "To je poklic mojih sanj," pravi. Greenroom je podkast, ki gledalce vabi v življenja znanih in uspešnih osebnosti. Vsaka epizoda bo ponujala vpogled v zakulisje uspeha, osebne rasti in izzive, s katerimi se na svoji poti soočajo domača, regijska in tudi mednarodno znana imena iz sveta zabave in širše.


 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan