Saša Einsiedler: Kriza v zakonu!

Vir: Lea
15. 7. 2009

Kot strela z jasnega je priletela novica, da zakon Saše Einsiedler še zdaleč ni pravljica. Vanj naj bi se vmešala tretja oseba – druga ženska.

Vse skupaj naj bi se začelo v vrtcu, kamor hodi Sašin četrti otrok, hči Polona. Njena vzgojiteljica Vlasta, ki je prebivalka iste občine, kot sta Saša in njen mož Tilen, naj bi se z njim zapletla v avanturo, čeprav ima doma svojega moškega, s katerim ima dva otroka.

Zaradi omenjenega zapleta ji vodstvo vrtca ni dovolilo na zakusko, ki jo pripravijo ob koncu sezone, poleg vsega pa naj bi bila tudi premeščena na delovno mesto v drugo enoto. Slišati je tudi, da se gospa, ki je več kot desetletje mlajša od Saše, že ločuje, kako napeto je po tem javno razkrinkanem skoku čez plot v zakonu Tilna in Saše, pa se ne govori …

Kot zanimivost naj omenimo, da je Saša na svojem blogu 7. julija zapisala tole: “Tako zelo, kot znamo namreč biti ženske nesramne, pokvarjene, preračunljive in spletkarske, ne zna biti noben moški. In največkrat smo takšne ravno druga do druge. /…/ Da o tem, da si množično krademo može, sploh ne govorim …” Gre za izliv besa osebne narave ali za razmišljanje ‘kartakonasplošno’?

Priporočamo