Saša Einsiedler ne skriva ponosa, poglejte si njeno najstarejšo hčerko, res je kopija mamice

Saša Einsiedler ne skriva ponosa, poglejte si njeno najstarejšo hčerko, res je kopija mamice (foto: Aleksandra Saša Prelesnik, Goran Antley, Primož Predalič) Aleksandra Saša Prelesnik, Goran Antley, Primož Predalič
3. 5. 2021

Njeni svetli lasje so bili skupaj s kratko pričesko dolgo časa njen zaščitni znak.

A je nekdanja televizijska voditeljica, zdaj pa uspešna strokovnjakinja za komunikacijski trening in coaching, pred kratkim presenetila z novo barvo las - odločila se je za temno različico, ki ji prav tako odlično pristoji.

To pa ni edino presenečenje. Saša velja za osebo, ki svojih otrok ni izpostavljala javnosti, zdaj pa je na svojem FB profilu objavila fotografijo, na kateri se je ponosno postavila ob bok svoji najstarejši hčerki Manci, mladi dami, ki je mami na moč podobna. Obe sta pravi lepotici.

"Moja Manca, moja najstarejša. Čisto me je prerasla. Osamosvojila se je in ko se slišiva po telefonu ali vidiva v živo, sem seveda najsrečnejša, če jo vidim in začutim, da je zadovoljna. Kaj pa starši naredimo, ko vidimo svojega otroka žalostnega? Ne moremo in tudi ne bi bilo prav, nase prelagati njihovih življenjskih preizkušenj. Lahko pa smo tam, za njih. Lahko jim podarimo nekaj najbolj dragocenega, kar imamo - svojo ljubezen in svoj čas. Otroci morajo nositi svoje izzive. Ne pomagamo jim, če smo odgovorni namesto njih. Ni prav, da jim dajemo potuho. Včasih je težko, ker bi zanje naredili vse, ampak... Hvala Manca, da si me kot moja prvorojenka učila biti mama.
Ne, nima rojstnega dne ali kaj podobnega. Samo ponosna sem pač," je odkrito zapisala Saša.

Njeni Facebook prijatelji so se odzvali s številnimi komentarji, predvsem mamice so se ji zahvalile za te besede in se še kako strinjale z njimi. Ja, ob petih otrocih Saša dobro pozna pasti vzgoje, pri tem pa je znala sama poiskati pot, ki se je pri njenih otrocih očitno odlično obnesla, vsaj po Manci sodeč.

Moja Manca, moja najstarejša. Čisto me je prerasla😁 Osamosvojila se je in ko se slišiva po telefonu ali vidiva v živo,...

Posted by SAŠA EINSIEDLER on Saturday, 10 April 2021

Priporočamo