Saša Einsiedler: Zavila se je v molk

Vir: Story
29. 1. 2010

Radijska in televizijska voditeljica Saša Einsiedler se je odločila, da govoric in ugibanj o svojem zakonu in težavah, ki jih imata z možem Tilnom, ne bo več komentirala.

Lani poleti je v javnost pricurljala novica, da je zakon Saše Einsiedler v krizi. Glavni razlog za težave naj bi bila druga ženska, in sicer kar vzgojiteljica v vrtcu, v katerega hodi Sašin četrti otrok. Omenjena vzgojiteljica, ki je prav tako poročena, naj bi se zapletla v afero s Sašinim možem Tilnom, s katerim ima dva otroka. Vzgojiteljičin mož naj bi vseskozi slutil, da se nekaj dogaja, zato naj bi najel celo detektiva, ki ju je zasačil.

Kmalu zatem so sledile govorice, da se je mož Tilen odselil iz skupne hiše na Kureščku, kjer sta s Sašo živela s petimi otroki. Vendar se zgodba tukaj ne konča. Tilen se naj ne bi nameraval vrniti domov, saj naj bi bila vzgojiteljica, s katero je imel afero, noseča. Slišati je bilo govorice, da naj bi Tilnu in njegovi ljubici njeni starši končevali hišo, za katero naj bi vzeli posojilo.

Ko smo ga poklicali in želeli izvedeti njegovo plat zgodbe, Tilen ni želel komentirati, zaupal nam je le sledeče: “Pomembno je, da so otroci srečni. Tako kot vedno preživimo skupaj ogromno časa, seveda tudi skupaj živimo. Prav tako nisem oče prihajajočega otroka. Laži tiskanih medijev pa bolijo.”

Nova Story že v prodaji

Story