Saša in Nataša si pozornot izkažeta vsak dan, ne le na valentinovo

Saša in Nataša si pozornot izkažeta vsak dan, ne le na valentinovo (foto: Promo foto) Promo foto
14. 2. 2020

Vsi tisti, ki spremljajo slovenski dvojec Sinji galeb, ki žanje uspehe predvsem na festivalskih odrih nekdanje skupne domovine, doma pa navdušuje z nepozabnimi zabavami, vedo, da sta Saša in Nataša združena tako privatno kot tudi poslovno.

Za Natašo in Saša bi lahko tako dejali, da gre njuna ljubezen resnično skozi želodec, saj sta skupaj v dobrem in slabem. In nič drugače ni na največji praznik zaljubljencev, valentinovo, ki ga glasbenika preživita tako kot vsak dan, z drobnimi pozornostmi, saj je ob praznikih povpraševanje po glasbenikih večje, tako da sta tega dne ponavadi na odru, kjer zabavata veselo družbo. Ne nazadnje je Sinji galeb znan tudi po tem, da ima izjemno bogat repertuar - od domačih, zaljubljenih pesmi, pa vse do zabavnih in ne nazadnje tudi pesmi, ki so še kako poznane v regiji.

Pa vendarle, kako pa Saša in Nataša preživita valentinovo? "Ponavadi se odpraviva na kakšno skupno kosilo ali večerjo, sicer pa si rada podariva darilo v obliki srčka, kot drobno malenkost, ki obema polepša dan. Sicer pa si znava narediti valentinovo tudi kadar ni valentinovo. (smeh). Se mi zdi, da je vseeno lepo, če si ljubezen izkazujemo skozi celo leto, ne le enkrat na leto. Ta dan, 14. februar, pa je bolj kot ne zadnja leta precej komercialen in trgovine kar tekmujejo med seboj, bolj kot ne s popusti in ugodnostmi, kar sicer ni nič narobe, pa vendarle lepo je, če se imamo radi celo leto," je vse skupaj strnila Nataša, ki vsem zaljubljencem želi polno romantičnih trenutkov.

Priporočamo