Saša Lendero do zdaj ni veliko govorila o ločitvi, zdaj pa je na dan prišlo tole

16. 6. 2023
Deli
Saša Lendero do zdaj ni veliko govorila o ločitvi, zdaj pa je na dan prišlo tole (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Pevka Saša Lendero ne skriva, da jo je ločitev od glasbenika Mihe Hercoga zelo prizadela, a pogumno stopa naprej in se predaja novim izzivom, ki ji jih prinaša življenje.

Saša Lendero, priljubljena slovenska pevka, je v začetku leta doživela bolečo izkušnjo ločitve od glasbenika Mihe Hercoga. Kljub temu, da o ločitvi nerada govori, je nedavno v intervjuju za revijo Onaplus povedala, zakaj občasno vseeno kaj pove o tem. "Nikoli ne kličem novinarjev, zlasti ne v zvezi z zasebnim življenjem. Zelo nerada razlagam o svoji ločitvi. V resnih intervjujih naredim izjemo le zato, da bi morda kdo, ki se je kot jaz znašel v temnem obdobju, vedel, da s časom postane jasneje, lažje," je bila iskrena za Onaplus.

Ob ločitvi se pevka sooča z mešanimi občutki. Čeprav priznava, da nas tisto, kar nas ne ubije, okrepi, se zaveda, da je ta proces zahteven in poln izzivov. Kljub temu je opaziti, da je vsak dan bolj pogumna in vsak dan bolj vedrega obraza. "Ljudje radi rečejo, da te tisto, kar te ne ubije, krepi. Glede tega imam mešane občutke. Če nekaj preživiš, dobiš razumevanje, vpogled, pametnejši si, več opaziš. Po drugi strani pa bolečine, hude travme puščajo brazgotine. Srce ni več gladko, temveč je labirint okoli brazgotin. Težke izkušnje niso vedno blagoslov, so tudi breme. Ko izgubiš zaupanje, ga boš zelo težko znova pridobil, tudi ob ljudeh, ki bi si ga zaslužili. Sprašujem se, ali lahko dobimo nazaj nedolžen, zaupljivi del sebe, ki je najbolj čist," je bila čisto iskrena v intervjuju.

Nedavno so zaokrožile govorice, da Saša znova ljubi. Vendar pa ostaja skrivnostna glede svojega ljubezenskega življenja in ne želi razkriti podrobnosti. Verjetno se še vedno nahaja v procesu celitve po ločitvi in si želi dati čas, da se ponovno poveže s svojimi čustvi. Vse pa kaže, da je morda vseeno že obrnila nov list in dala ljubezni novo priložnost.

Saša Lendero je s svojo iskrenostjo in pogumom vzor mnogim, ki so se soočili z ločitvijo ali drugimi težkimi življenjskimi situacijami. Njena želja, da svojo izkušnjo deli z drugimi, je hvalevredna, saj lahko s svojim zgledom in sporočilom pomaga in navdihuje druge ljudi. Kljub težkim trenutkom se zdi, da Saša ohranja optimizem in vero v boljšo prihodnost.

Preberite še: Ste že videli to obleko Indire Ekić, o kateri zdaj govori cela Slovenija?!

Poglejte si še: Voditelj in nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil televizijskega in radijskega voditelja, enega najbolj prepoznavnih obrazov slovenske glasbene scene in najbolj prepoznavno ime narodno-zabavne glasbe ta hip ... Blaža Švaba, frontmana ansambla Modrijani.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ