Saša Lendero dobro ve, kaj je največje darilo, poglejte si, kako je spomnila na to

Pevka Saša Lendero je s polno mero 
energije in motiviranosti začela nov 
televizijski podvig na komercialni 
televiziji Planet TV. (foto: PLANET TV) PLANET TV
15. 4. 2021

Mladostna pevka je spomnila na stvari, ki se nam zdijo samoumevne, a pravzaprav niso. Niti malo ne.

Saša Lendero je večno pozitivna oseba, ki s svojo energijo razveseljuje staro in mlado. V časih, ki niso lahki, pa dobro ve, da potrebujemo kakšen opomin, ki malce dvigne naše razpoloženje. Svoje misli je delila s sledilci na družbenem omrežju, ki so ji bili za to res hvaležni.

"Včasih so dnevi polni obveznosti in preračunavanja časa in nalog. Pa vseeno - čisto vsak dan je izziv, nova priložnosti in novo darilo. To vedo predvsem ljudje, ki niso zdravi in zanje dnevi življenja niso več povsem samoumevni. Zato, lep dan vsem, kljub vremenu, ki nas malo tišči navzdol in kljub situaciji, ki nas omejuje, straši in jezi. Sonček nas bo pa kmalu spet pobožal in verjamem, da bomo nekako vedno našli pot iz vsake težke situacije. Prej ali slej! Do takrat pa le bodimo hvaležni za vsak dan, pa čeprav kdaj pa kdaj morda ni najlažji. Objem vsem!," je zapisala Saša.

Ob tem je objavila fotografijo, na kateri je njen obraz nasmejan, oči pa naravnost žarijo. Videti je sproščena, tako da je jasno, da sama živi v skladu s svojimi besedami in v še tako zahtevni situaciji najde nekaj dobrega. Res se gre zgledovati po njej, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)