Saša Lendero ganjena ob zgodbah tekmovalcev

Pevka Saša Lendero je s polno mero 
energije in motiviranosti začela nov 
televizijski podvig na komercialni 
televiziji Planet TV. (foto: PLANET TV) PLANET TV
Vir: Nova
19. 3. 2019

Odlična glasbenica, ki se z veseljem preizkusi tudi v vlogi televizijske voditeljice, je v letošnjo pomlad vstopila z željo, da svojo odgovorno nalogo v sklopu resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija opravi, kot mora.

Sašo smo poklicali le dan po začetku nove sezone ter jo povprašali, kako je na prvo oko ocenila tekmovalce letošnje sezone ter kaj jim osebno svetuje pri dosegu kar zahtevnega končnega cilja.

“Iskreno in z veseljem lahko povem, da so naši letošnji tekmovalci prave face! Pozitivni, motivirani, vztrajni in sodelujoči. Na oddajo so se prijavili z jasnim ciljem in zanj so pripravljeni garati! Naši prvi stiki so bili zelo prijetni, čeprav je bila večina povezana z zanje precej resnimi situacijami, kot so tehtanje, iskanje vzrokov za njihovo prekomerno težo, soočanje s situacijo, v kateri so se znašli,” pove Saša.

“Vesela sem, da so me lepo sprejeli. Verjetno čutijo, kako zelo jim privoščim, da jim uspe, ter spoštujem njihov trud in pogum! Ob prvem srečanju sem slišala mnogo zgodb, ki so se me dotaknile. Nekaj trenutkov je bilo takih, da sem dobila cmok v grlu in solze v očeh in bi osebo najraje objela. Na žalost moram obdržati del distance, zato da tekmovalci ne bi dobili občutka, da za kakšnega izmed njih bolj navijam kot za druge. Jaz pa navijam za vse! Da dosežejo svoje sanje ter se ponovno začnejo dobro počutiti v svoji koži.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografiji: Planet TV, Igor Zaplatil