Saša Lendero in Miha Hercog: 14 let ljubezni

Saša Lendero in njen Miha Hercog (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
27. 3. 2014

Številni medijski pari se v zvezah srečujejo s krizami, nepisano pravilo pa je, da skoraj noben medijski par ne zdrži prav dolgo skupaj. Štirinajst let, ki jih v krogih tečeta Saša Lendero in njen Miha Hercog, je zato pravi maratonski staž, ki sta ga partnerja zdržala skupaj. Verjetno tudi zaradi njune iskrivosti.

Saša Lendero in Miha Hercog sta se spoznala naključno, ko sta skupaj delala. Oba sta takrat bila v obdobju, ko nista pričakovala, da bi lahko našla partnerja, kaj šele, da bo to partner, s katerim bosta ostala skupaj očitno vse življenje. A Miha je počasi Saši zlezel pod kožo, simpatična svetlolaska iskrivih oči pa je bila postavnemu mlademu pevcu takoj všeč. In ker je očitno res vse v kemiji in energiji, sta danes, po 14 letih, še vedno skupaj.

Zvezo sta nadgradila s skupnim domom, ki sta si ga ustvarila v hiši Sašinih staršev, skupaj delata in ustvarjata na glasbenem področju, krona njune ljubezni pa je seveda hčerkica Aria.

Miha in Aria

Saša in njen Pajki, kot Miho kliče pevka, pa vedno delujeta sveže, vedno sta nasmejana in velikokrat je opaziti, da se še vedno tako nagajivo gledata kot mlada zaljubljenca. In prav ta nagajivost oziroma ta sproščenost je eden od razlogov, da je zaljubljeni parček tako energičen in zabaven. 

Kako si nagajata?

Če vprašate Miha in Sašo, bosta rekla, da si vedno nagajata. In čeprav Miha velja za navihanega, je tudi Saša sposobna svojemu Pajkiju zagosti kakšno pošteno.

"Enkrat na morju, ko sva se malo razvajala in sončila na čolnu, je tako dolgo zibala čoln, da sem na koncu padel v morje oblečen in sem izgubil sončna očala. Saši se je seveda smejala do solz, no, pa saj na srečo morje ni bilo hladno in tudi očala niso bila vredna veliko," se še danes Miha smeji spominu na to, kako ga je drobna Saška prevrnila v vodo.

A tudi Miha je namazan z vsemi 'žavbami'. "Spominjam se, da je ustvarjalcem ene od televizijskih oddaj povedal, da imam fobijo pred pajki. In kaj je bilo hujše kot to, da so prinesli ptičjega pajka v bližino mojega obraza. Ko sem ga zagledala, sem najprej cvilila, potem pa so morali s kamero precej dolgo iskati, kam sem jim pobegnila," se brez nasmeha spominja verjetno najbolj grozne Mihove potegavščine Saša. "Joj, kako sem bila jezna," še pripomni, potem pa se vseeno nasmeji.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 13/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 13/2014

Story Story 13/2014, od 19. 03. 2014