Saša Lendero in Miha Hercog: Njuna Aria upihnila osmo svečko

Saša Lendero in Miha Hercog: Njuna Aria upihnila osmo svečko (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
8. 7. 2017

V družini glasbenikov Saške Lendero in Mihe Hercoga je bilo spet veselo. Njuna Aria je namreč upihnila osmo svečko, ker pa ji rojstni dan resnično veliko pomeni, so ga praznovali kar dvakrat.

Otroci obožujejo rojstne dneve, saj jih povezujejo z darili in druženjem, za simpatično Ario pa je pomembno predvsem slednje. "V četrtek smo priredili praznovanje za prijatelje in sošolce. Bilo je zelo živahno, tako da smo bili zvečer kar vsi trije pošteno utrujeni. Zato sem upala, da bomo s tem praznovanja zaključili, vendar je Aria povedala, da bi praznovala tudi z družino," je razkrila Saška, ki ji nato ni preostalo drugega, kot da na petkov večer priredi še družinsko praznovanje.

Aria

Pevka verjame, da so tovrstni dnevi za razvoj otroka zelo pomembni, zato ji je željo seveda z veseljem tudi izpolnila. Na dan rojstnega dne sta z Mihom najprej princesko zbudila s pesmijo in tortico, ki sta jo prinesla kar v posteljo, saj verjameta, da majhne pozornosti najbolj razveselijo. Seveda je Aria dobila tudi drugačno darilo in v družinskem krogu so ji pripravili majhno glasbeno presenečenje, saj deklica zelo rada pleše in poje.

"Presenečenja ponavadi ne uspejo najbolje, saj smo običajno preslabo organizirani, potem pa stvari najraje kar poenostavimo," nam je nerodno zaupala Saška, ki sicer ne daje velikega pomena rojstnemu dnevu, medtem ko je bila kot otrok nad praznovanjem zelo navdušena. "Najbolj se spominjam sedmega rojstnega dne, pa niti ne zato, ker bi bil kaj posebnega. Ne vem točno, zakaj mi je ostal v spominu, vendar se živo spominjam torte in povabljencev. Včasih se v spomin resnično zasidrajo povsem nepomembne stvari, pa vendar je očitno neka malenkost, zaradi česar ga ne morem pozabiti," pove Saša.

Aria

Z Mihom se sicer ob vsakem rojstnem dnevu pošteno potrudita, tudi tokrat je Saška spekla kolačke, ki jih je nato Aria okrasila s peno in majhnimi dodatki. Poleti bo rojstni dan praznovala tudi sama, kot pa je povedala, je praznovanje postalo že prav tradicionalno. Pred osmimi leti so namreč začeli praznovanja na vrtu, ko praznuje rojstni dan kar z mamo in Mihom. Skupaj priredijo veliko veselico z živo glasbo, in čeprav si na začetku nihče ne upa stopiti pred mikrofon, se na koncu zanj kar pulijo. "Na začetku se mu tudi sama izogibam, potem pa sredi noči zapojem še jaz," je z nasmeškom za konec priznala plavolaska.

Nika Arsovski

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story27/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 27/2017

Story 27/2017, od 29. 06. 2017