Saša Lendero in Miha Hercog: Še bolj sta zaljubljena!

Vir: Story
12. 6. 2009

Pevka Saša Lendero in Miha Hercog pred prihodom novega družinskega člana obiskujeta materinsko šolo, dojenčka, ki ga do prihoda na svet loči le še slab mesec, pa že čaka na novo opremljena sobica.

Saša Lendero, nosečnost je pevko naravnost polepšala, omislila pa si je tudi novo, krajšo in predvsem bolj praktično pričesko, spet žari od sreče. Do poroda jo loči manj kot mesec dni, z bodočim očkom Miho Hercogom pa sta v zadnji fazi priprav na prihod novega družinskega člana. Tako sta že dokončala prizidek k hiši Sašinih staršev, kjer bo kmalu kraljeval dojenček, večkrat so ju že opazili med nakupovanjem v Ikei, obiskujeta pa tudi materinsko šolo.

Še pred tedni je kazalo, da se njuno idilično življenje sesuva. Že vse od sredine februarja sta imela namreč resno krizo, saj se je v njuno razmerje vmešalo dekle, ki nikakor ni želelo razumeti, da je Miha oddan. Seveda je za dogajanje kmalu izvedela tudi Saša, ki je bila sredi izbruha novice v javnosti že v visoki nosečnosti.

Takrat je za našo revijo povedala, da je bila najprej osupla, da ji je Miha zamolčal tako močen poskus razdora, in ni pomislil na to, da ji morda ne bo mogel prihraniti živcev, zaradi prikrivanja pa je bila zelo razočarana.

Kot kaže, pa se je vihar le polegel, saj pevka naokoli spet hodi nasmejana, Miha pa je do nje pozoren še bolj kot kdaj prej. Njuno življenje se vrti okoli prihoda prvega otroka, eden izmed njunih zelo dobrih prijateljev pa je povedal, da je bila kriza samo potrditev tega, da je vsaka stvar za nekaj dobra.

Zdaj sta namreč še bolj povezana, pravzaprav tako povezana, kot sta sedaj, še nikoli nista bila, in oba sta spoznala, kako pomembna je komunikacija med parom.

Stvari, ki sta jih prestala v vseh skupnih letih, so namreč veliko več vredne, in to je obema zelo hitro postalo jasno. Miha se otroka noro zelo veseli, njuna ljubezen pa je še bolj izrazita. Zdaj bosta imela končno nekaj svojega, nekaj, kar Mihi ne bo treba deliti z drugimi, kot je moral Sašo. Ker je ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih pevk, je moral v zakup vzeti tudi to, da si jo deli z mediji, njenimi oboževalci in vsemi, ki radi poslušajo njeno glasbo.

Kako pa se bo ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih pevk v vlogi mamice vedla do medijev? Bo po vzoru tujih zvezdnic otroka prvič javnosti pokazala za velik denar?

“Če bi bilo možno fotografije prodati za denar, ki bi šel v dobrodelne namene, bi bilo to super. To bi pomenilo, da bi moj otrok naredil nekaj dobrega že takoj na začetku svojega obstoja. Glede na to, da sva z Miho nenehno medijsko izpostavljena, se mi zdi normalno, da bo tako tudi z mojim otrokom. O tem sem veliko premišljevala in za zdaj se še nisem dokončno odločila, kako in kdaj bom otroka pokazala. Vem pa, da ga ne bi hotela uporabiti za to, da bi dobila naslovnico ali članek. Verjetno si bo moja publika želela videti in vedeti, kako se znajdem in počutim v vlogi mame. Vloga starša je najpomembnejša in najbolj te definira,” pravi Saša, ki ve, da bo prišel tudi trenutek, ko bo morala svoje dete predstaviti medijem in oboževalcem.

”Rojstvo otroka bom zagotovo doživela tudi kot veliko prelomnico in glede na to, da so moje pesmi že zdaj zelo nabite s čustvi, sem prepričana, da bodo potem le še boljše,“ je že pred časom povedala v enem izmed intervjujev v Storyju. Saša se namerava na sceno vrniti pol leta po porodu, saj ne bi rada, da jo čari materinstva tako zasvojijo, da bi se želela z odra umakniti. Poleg tega pa smo prepričani, da jo bodo v tem času poslušalci zabavne pop glasbe že zelo pogrešali.

”Nekateri pravijo, da ne bi smel načrtovati, ampak jaz menim, da so zaželeni in načrtovani otroci srečni otroci. Hočem, da moj otrok od prvega hipa čuti, da ga komaj čakam. In absolutno ima moj otrok prednost pred kariero.”

Kje je prstan?

Miha je Sašo zaprosil za roko februarja, podaril pa ji je tudi prelep zaročni prstan, v katerega je vgravirano posvetilo 4ever (za vedno). Na fotografijah, ki so bile posnete pred kratkim, je videti, da Saša prstana ne nosi. Najverjetneje je razlog to, da jo nakit med nosečnostjo moti, saj zaroke z Miho nista razdrla. To je Saša pred mesecem dni zatrdila tudi za našo revijo.

Andreja Freyer

Nova Story že v prodaji

Story