Saša Lendero iskreno o njeni ljubezenski pravljici z Miho Hercogom

Saša Lendero iskreno o njeni ljubezenski pravljici z Miho Hercogom (foto: OA) OA
6. 5. 2021

Pevko Sašo Lendero je njen Miha Hercog pred časom znova zaročil in to poletje se nam prav gotovo obeta poroka leta.

"Tam nekje okoli tridesetega leta sem se dokopala do spoznanja, da je ponavadi v zvezi bolj ranljiv, odvisen in nekako bolj podrejen tisti, ki ljubi malo bolj močno. Spomnim se, kako zelo me je to spoznanje prizadelo. Spraševala sem se ali ljubezen v odnosu res lahko pomeni šibkost? Je treba ljubezen skrivati? Je treba ljubiti malo manj, ali pa moč svoje ljubezni navidez zmanjševati?" je na svojem Instagram profilu razmišljala pevka Saša Lendero.

"Zelo me je žalostilo razmišljanje o tem, ali bom morala ravno v ljubezenskem odnosu, ki naj bi bil najbolj intimen in najbolj pristen, igrati nekakšno nedostopnost in nikoli pokazati svoje popolne predanosti - samo zato, da bi ohranila draž tega, da me mora moj moški osvojiti in nikoli vedeti, kako zelo sem v resnici njegova. Tega res nisem želela," je bila iskrena Saša.

"To zame ni bilo to ... Zato sem se o tem z Miho veliko pogovarjala. Strinjal se je z mano. ..Zelo se je strinjal ;) ... pa vendar sem včasih začutila ponoven zbodljaj in opomnik svojega spoznanja, ko sva se znašla v kakšni življenjski situaciji, ki naju je preizkušala."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

"Danes vem: Za ljubezen (tisto pravo, iskreno, predano, zavezano, ranljivo, resnično, neodvisno, sprejemajočo in brez idealiziranja) je treba biti zrel! Treba je prerasti pravljične ideale slepe zaljubljenosti in izbrati resničnost. Treba je biti pogumen. Treba je znati odpuščati - sebi in njemu! Treba je spoznavati - sebe in njega! Treba je skupaj rasti! Se pogovarjati! Se ne predati! Treba je videti! Verjemite, slepa zaljubljenost je vznemirljiva, bleščeča in eksplozivna. A nikoli se ne more primerjati z radostjo in lepoto prave ljubezni, ko se obe srci udobno namestita drugo v drugem, vedoč za vse grehe, slabosti, ponižanja, laži, strahove drugega."

"In potem skupaj bijeta ... In se prebijeta čez vse! Nihče ne ve, kaj prinaša prihodnost. Niti ljubezen ... Zato si vedno rečem samo: ŽELIM SI, DA BI TRAJALO! Za vse, ki si upamo ljubiti!" je zaključila Saša.