Saša Lendero je bila na koncertu ves čas na robu solz

Saša Lendero je bila na koncertu ves čas na robu solz (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
29. 7. 2021

Pevka Saša Lendero in njen mož Miha Hercog sta bila nedavno povabljena v Nemčijo, kjer sta odšla na koncert nemške zvezde Andree Berg, kaseneje pa sta imela z njo tudi poslovni sestanek in zdi se, da se rojeva novo poslovno sodelovanje.

"Povabljena sva bila na koncert njihove mega zvezde Andree Berg in sestanek z njo ter svojim založnikom v zvezi s prihodnjimi projekti," je za Svet24 povedala Saša Lendero, ki še vedno ne more pozabiti koncerta, saj je bila to za njo zares posebna izkušnja.

"Vsakokrat, ko so se tribune združile v ritmu in pele iz vsega grla, sem komaj zadrževala solze. Stiskalo me je v grlu ob misli na svet, ki ga imamo zdaj, kjer so dotiki, objemi in druženje postali privilegij nekaterih in prepoved za druge. O, kako zelo potrebujemo drug drugega, bližino in druženje! Včeraj sem to občutila z vsem srcem, saj sem bila večino časa na robu solz ob pogledu na vesele ljudi, ki so jim tako ali drugače omogočili kanček druženja. Hvaležna sem za povabilo legendarne nemške zvezde Andree Berg in najinega večletnega avstrijskega založnika Rudi Schedler Musikverlag GmbH na koncert, ki se me je dotaknil kot še noben prej," je čustveno zapisala na svojem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)