Saša Lendero je morala deliti svojo srečo, vse skupaj jo je zelo presenetilo!

saša lendero (foto: Blaz Vatovec) Blaz Vatovec
23. 3. 2021

Zadnje čase srečna pevka naravnost žari, za to pa je zaslužen njen Miha - skupaj z oboževalci.

Že pred časom je Saša Lendero razkrila, da Miho skuša prepričati, da skupaj posnameta pesem. Del posnetka, na katerem Miha poje, je objavila na družbenih omrežjih in svoje sledilce pozvala, naj podajo svoje mnenje.

Vsi so se strinjali, da bi Miha vsekakor moral sodelovati s svojim vokalom in Saši pomagal uresničiti željo, pri tem pa so mu namenili številne pohvale na račun njegovega petja. Zdaj je Miha očitno le popustil.

"Jaz sem tako vesela! Hvala, hvala, hvala vam za pomoč! Če tole ne bo delovalo, potem pa res nimam več ideje! Mihov posnetek petja sem poslala med vas, da mi ga pomagate prepričati, naj vendarle posname in izda kakšno pesem. Vaše vzpodbude so bile neverjetne! Res čarobne in čudovite! Kar 9.000 všečkov ste mu poslali, 2.000 si vas je vzelo čas in komentiralo njegov posnetek s prelepimi besedami in vtisi, 110.000 vas je zavrtelo posnetek in prisluhnilo. Ne vem , kaj naj rečem - razen ŠE ENKRAT HVALA IZ VSEGA SRCA! ... in naj vam prišepnem... Miha je bil čisto iz sebe od presenečenja in veselja. Aranžma za pesem že delamo in besedilo tudi! Zlati ste!!!," je ob sliki, na kateri je skupaj s svojim srčnim izbrancem, zapisala ganjena Saša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)