Saša Lendero je s TEM ganila številne, pokazala je, za koga še vedno bije njeno srce

Saša Lendero je s TEM ganila številne, pokazala je, za koga še vedno bije njeno srce (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
3. 8. 2022

Leta 2019 se je za vedno poslovila mama naše pevke, s katero sta bili zelo povezani.

Saša Lendero je zagotovo oseba, ki ima veliko srce, kar je že večkrat pokazala. Njena mama, s katero sta bili zelo povezani, je umrla pred tremi leti, in sicer novembra, a Saša se nanjo spomni v vsakem trenutku.

Ste že videli Nino Osenar povsem blond in s čisto kratkimi lasmi? Tukaj je fotografija!

"Samo, da bi bila z njo! Kakšno kavo bi želela popit? S smetano, z mlekom, s sladkorjem? Ne! Rada bi jo spila z njo! Z mojo zlato mamči... še enkrat. Brez sladkorja, a najbolj sladko na svetu! Z njeno nežno roko na mojemu obrazu, njenim smehom, najinimi pogovori. Njenimi besedami "...miška moja, a ti veš, kako imam jaz tebe rada... Da kar boli!" Srkam svojo kavo ... brez nje za mizo ... z njo v srcu," je zapisala Saša ob sliki, na kateri je skodelica kave.

Z njo se lahko poistoveti vsak, ki je izgubil svojega starša in ga še kako pogreša. To so ji v odzivih dali vedeti tudi njeni oboževalci, ki jo dobro razumejo. Seveda ima pevka ob sebi svoje najbližje, za katere bije njeno srce, a žal še vedno čuti praznino, ki je ostala ob slovesu njene mame. Je ena od tistih, ki brez težav pokaže svoja čustva, tako veselje kot žalost, in tudi zato je toliko ljudem pri srcu - iskrenost je tista, ki vedno osvoji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)