Saša Lendero je takole pohitela v objem tega postavnega Slovenca, kaj si je ob tem mislil njen Miha

17. 3. 2021
Deli
Saša Lendero je takole pohitela v objem tega postavnega Slovenca, kaj si je ob tem mislil njen Miha (foto: Blaž Vatovec)
Blaž Vatovec

Voditeljica Saša Lendero, ki jo trenutno spremljamo v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko, je nedavno izkoristila priložnost, da se je lahko slikala z nekdanjim alpskim smučarjem Juretom Koširjem.

"Smučarska legenda Jure Košir me je objel! Juhuhuuu! ... Resnici na ljubo sem ga kar jaz pogumno povabila k skupni fotografiji, po nastopu v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Ja vidite, splača se biti pogumen - pa imaš slikico za spomin," je na svojem Instagram profilu nedavno zapisala Saša Lendero.

To objavo je prav gotovo videl tudi njen srčni izbranec Miha Hercog, ki prav tako nastopa v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko in verjetno je bil vsaj malo ljubosumen, ko je videl, da se njegova Saška stiska v objem postavnega Jureta Koširja.

A kot kaže, je v njunem razmerju vse kot mora biti, saj je bil tudi Miha eden tistih, ki so po objavi všečkali fotografijo, kar pomeni, da je tudi njemu Sašina poteza povsem povšeči. 

Med komentarji so se našli tudi takšni, ki so Sašo spraševali, če ni morda fotografija posneta kar na stranišču, ker se v ozadju vidijo ploščice, a je glasbenica ob tem modro molčala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)