Saša Lendero je takole poljubila drugega, vse pa je ujela kamera. Le kaj poreče njen Miha?

12. 3. 2021
Deli
Saša Lendero je takole poljubila drugega, vse pa je ujela kamera. Le kaj poreče njen Miha? (foto: Miha Hercog)
Miha Hercog

No, to pa je res zanimiv prizor, bi lahko rekli.

Ujele so ga kamere, na svojem Instagram profilu pa ga je razkrila Jasna Kuljaj. In za kaj gre? Za napovednik priljubljenega šova Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki ga gledalci navdušeno spremljajo na Planet TV-ju.

V napovedniku lahko vidimo, kaj vse so ustvarjalci pripravili za naslednjo oddajo, a pozornost je pritegnilo še nekaj drugega - Saša Lendero in Milan Gačanovič Gacho sta se poljubila! Hmm, le kaj je ob tem porekel njen Miha Hercog? No, zagotovo je šlo za prijateljski poljub, saj Saša in Gacho skupaj z Mimijem Inhofom tvorita zvezdniško ekipo, ki ugiba, kateri nastopajoči se skriva pod masko.

Jasna Kuljaj je napovednik komentirala z besedami: "Poljub med Gachotom & Saško?! Šele tukaj vidim, kako je to zgledalo od blizu." S komentarjem pa se je oglasil tudi Miha Hercog, ki je zapisal: "Mava resen pogovor na to temo." H komentarju je pripel nekaj smeškotov in s tem dal jasno vedeti, kako "resen" je pogovor. Zdi se, da se vsi skupaj zelo zabavajo, kar so prepoznali tudi gledalci, ki z navdušenjem spremljajo oddajo, v kateri bo razkrita tudi skrivnost poljuba med članoma iste ekipe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)