Saša Lendero je v tej družbi čisto sproščena, poglejte si, kdo ji greje naročje

Pevka Saša Lendero je s polno mero 
energije in motiviranosti začela nov 
televizijski podvig na komercialni 
televiziji Planet TV. (foto: PLANET TV) PLANET TV
18. 2. 2021

To pa je prizor, ob katerem se vam bo stopilo srce.

Priljubljena pevka je velika ljubiteljica živali, tako da je prisrčna psička pasme cavalier king charles španjel že pred leti postala polnopravna članica Sašine družine, ki jo obožujejta tudi hčerka Aria in Miha Hercog. Temu prisrčnemu bitju, ki jim lepša dneve, je ime Candy.

Saša je ob sliki, na kateri se je Candy čisto stisnila k njej, iskreno zapisala: "Moj srček, moj smrček," in tako jasno dala do znanja, kako ima rada štirinožno hišno ljubljenko. "Srček, ki nam je prinesel toliko veselja, da težko povem. Po značaju je neskončno prijazna, nežna, razigrana, prilagodljiva, ubogljiva, crkljiva in vesela psička. Povsod jo lahko vzamemo s seboj, razen kadar nas čakajo dolge vožnje, hrup ali gneča, saj bi jo to verjetno utrudilo ali prestrašilo," je že pred časom dejala Saša.

Ko se mora družina odpraviti na pot, je za Candy lepo poskrbljeno, saj ji vedno zagotvijo varstvo. Tudi pred kratkim so ji ga, saj so se odpravili v Budimpešto. Tam je namreč potekalo snemanje oddaje Kdo si ti?, ki jo gledalci zdaj lahko spremljajo na Planet TV-ju. Zato ni nič čudnega, da po vrnitvi domov Saša naravnost razvaja Candy, ki jih je v času odsotnosti zagotovo pogrešala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)