Zdaj je končno jasno s kom na počitnicah uživa Saša Lendero in tukaj so zgovorne fotografije

1. 8. 2023
Deli
Zdaj je končno jasno s kom na počitnicah uživa Saša Lendero in tukaj so zgovorne fotografije (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Pevka Saša Lendero je po ločitvi že obrnila nov list, letošnje poletje pa je še toliko bolj posebno, saj bo praznovala 50. rojstni dan in glasbenica to poletje naravnost zažiga.

Saša Lendero, slovenska pevka, bo avgusta praznovala svoj 50. rojstni dan. S svojim glasbenim talentom je osvojila srca mnogih oboževalcev in ustvarila bogato glasbeno kariero. Kljub različnim vzponom in padcem v njenem življenju, je ostala odločna in močna ženska.

Več kot dvajset let je bila v razmerju z glasbenikom Miho Hercogom, s katerim imata skupaj hčerko Ario. Čeprav sta se poročila leta 2021, se je njuna zveza nato žal hitro končala in v začetku leta sta sporočila, da se ločujeta, kar je mnoge šokiralo. Ločitev je bila težka preizkušnja, vendar se zdi, da je Saša prišla skozi to obdobje močnejša in modrejša.

Poletje je za Sašo čas, ko se sprosti in uživa na oddihu. Očitno so ji dopustniški dnevi letos še posebej v veliko veselje, saj ji preživlja v odlični družbi. Fotografije kažejo, da v bikinkah izžareva samozavest in lepoto, ki sta neverjetni za žensko, ki kmalu praznuje svojo petdesetletnico. Na dopustu pa ji že drugo leto zapored dela družbo njena draga prijateljica, ki jo gosti v svojem počitniškem domu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Kljub ločitvi je zelo jasno, da Saša v življenju uživa v dobri družbi. Nedavno je pokazala svojo lepo družbo, ki ji očitno dela poletne večere prijetne in zanimive. Fotografije, ki so prišle na plan, so pritegnile pozornost javnosti in oboževalcev, saj kažejo na to, da je Saša srečna in zadovoljna.

Preberite še: "Le kje počitnikujeta Tina Gaber in Robert Golob?" se sprašuje pol Slovenije, ampak če ste pozorno …

Tudi če je javno življenje pogosto polno špekulacij in ugibanj, Saša očitno ne skriva svojega veselja in zadovoljstva. Letos poletje preživlja v družbi svoje postavne prijateljice, ki jo je na morju gostila že lansko leto, vse pa se zdi, da si je Saša uspela napolniti baterije in se pripraviti na nove projekte, ki jo čakajo jeseni.

Ne skriva, da ji je dragocen vsak trenutek, ki ga preživi v družbi svoje hčerke Arie, ki ji tudi letos dela družbo na dopustu. Mama in hči sta zelo povezani, po ločitvi Aria še naprej živi pri Saši, vikende pa rada preživlja pri očetu, s katerim sta bila pred časom skupaj tudi v Dubaju, kjer sta se odlično zabavala.

Bonus video: ANA ROŠ STOJAN: "Kuhanje za najbližje je moje izkazovanje ljubezni."

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu