Saša Lendero nagajiva kot že dolgo ne, na sanjskih počitnicah si dovoli vse!

Saša Lendero nagajiva kot že dolgo ne, na sanjskih počitnicah si dovoli vse! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 3. 2022

Mirno lahko priznamo, da bi na njenem mestu tudi mi ušpičili kakšno vragolijo, verjetno pa tudi vi.

Priljubljena pevka in voditeljica Saša Lendero se trenutno mudi na počitnicah na čudovitem Zanzibarju, a tudi tam ne pozablja na svoje zveste oboževalce, ki jih je res veliko. Redno jih razveseljuje z lepimi prizori z rajskih plaž, ki jih skoraj vsakodnevno objavlja na svojem Instagram profilu.

Očitno je dovolila, da je na počitnicah na plano pokukala tudi njena zabavna plat, saj se je pred objektiv nagajivo postavila v lepih, dvodelnih kopalkah, ki razkrivajo njen čvrst trebušček, lase pa si je okrasila - kot je sama razkrila - z morskimi algami!

"Zjutraj sem bila še zmožna napisati kakšen moder in globok pregovor ... zdaj, ko je sonček v polnem razcvetu pa ne gre več, hehe. 😉 Čas je za otročarije in navdušenje nad življenjem! 🥰 Z venčkom sluzastih alg na glavi in obdana z (očitno vso) morsko travo, ki jo ocean premore, vam pošiljam radosten pozdrav iz toplih počitnic! Juhuhuuu!," je zapisala razigrana Saša.

Njeni sledilci so se množično odzvali s številnimi pohvalami in lepimi besedami, saj ji iskreno privoščijo oddih pred vsakdanom. Dobro vedo, da se bo vrnila polna moči in nove energije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)