Saša Lendero nam je razkazala kmetijo Planet TV

Saša Lendero (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Nova
5. 8. 2014

Priljubljena pevka Saša Lendero, ki bo jeseni blestela v vlogi voditeljice novega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, je za nas stopila na področje, kamor je vstop preostalim osebam za zdaj še prepovedan. 

S Sašo smo obiskali podeželje, kjer se na več kot sedmih hektarjih bohoti kmetija, kjer bo sneman resničnostni šov na Planet TV. "Predvidevam, da so pred mano zelo naporni dnevi, saj so bili že prvi snemalni zelo dolgi in zahtevni. A ker to rada počnem, ker mi je moje delo v veselje, se že veselim snemanja," je povedala očarljiva voditeljica.

"Kmetijo sem si natančno ogledala, saj je pomembno, da vem, kjer se bodo gibali tekmovalci. Všeč mi je glavna hiša, v kateri so na tleh poslikave, tako da je videti kot preproga. Kopalnica ima starinsko gorišče, mislim, da se je scenografska ekipa res odlično izkazala, ko je prenavljala kmetijo, a v starinskem načinu. Prav zares je videti čarobno avtentično. Ko stopiš na kmetijo, je kot bi stopil v časovni stroj," je povedala Saša.

Če je verjeti govoricam, je najbolj zaželena kmetija ta hip v Prekmurju, a nam na Planet TV teh informacij niso želeli potrditi. Nam je pa po dolgem vztrajanju uspelo ekskluzivno pridobiti nekaj fotografij, ki si jih lahko ogledate v novi številki revije Nova.

Sicer pa bo resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, ki bo tekmovalcem ponudil največjo pustolovščino njihovega življenja, izkušnja, ki bo vsem življenje spremenila za vedno. Divja tekma na vse ali nič.