Saša Lendero ne skriva, da mu ob večerih ves čas popušča, tukaj so podrobnosti

13. 6. 2023
Deli
Saša Lendero ne skriva, da mu ob večerih ves čas popušča, tukaj so podrobnosti (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Pevka Saša Lendero je povedala, da je najtežje ob večerih, ko enostavno ni dovolj močna, da bi se mu uspela upreti.

Pevka Saša Lendero je nedavno na svojem Instagram profilu postavila vprašanje svojim sledilcem - kaj jedo za večerjo, sadje ali morda pravi obrok. Ob tem je priznala, da sama začne zdravo, vendar že po petih minutah popusti skušnjavam hladilnika. Kljub temu pa je to težko opaziti na njeni postavi, saj je videti izjemno vitka in v formi, še posebej pri svojih petdesetih letih.

Saša Lendero očitno daje prednost zdravim izbiram pri prehrani, kar je nedvomno pripomoglo k njenemu odličnemu videzu. Njena mladostna energija in vitka postava navdihujeta mnoge, ki ji zavidajo njeno fizično kondicijo. Pri petdesetih letih se še vedno lahko pohvali z izjemno mladostnim videzom, kar je rezultat njenega trdega dela in zavzetosti za zdrav način življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Njen stil prehranjevanja morda ni vedno popoln, saj se kdaj pa kdaj preda skušnjavam, vendar to ne vpliva na njeno dolgotrajno zdravje in dobro počutje. S tem namiguje, da je v življenju pomembno najti ravnotežje med zdravimi izbirami in uživanjem v občasnih poslasticah.

Saša Lendero je poleg svoje zunanje lepote znana tudi po svojem glasbenem talentu in uspehu v industriji zabave. S svojo energijo in pozitivnim pristopom do življenja navdihuje svoje oboževalce, da sledijo svojim sanjam in se zavzemajo za zdrav način življenja.

Kljub temu da je videti izjemno mladostna, Saša Lendero poudarja, da je pomembno ceniti sebe in svoje telo ter skrbeti zanj z redno telesno vadbo in uravnoteženo prehrano. Njen primer dokazuje, da je starost le številka in da lahko vsak doseže svoje cilje, če je predan zdravemu življenjskemu slogu.

Saša je vsekakor vzor mnogim, ki si želijo ohraniti mladosten videz in vitalnost. Njena disciplina, vztrajnost in pozitivna naravnanost so ključni dejavniki, ki ji pomagajo ohranjati zdravje, sijočo kožo in vitko postavo.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan