Saša Lendero ne skriva, da zdaj takole uživa, številni pa se sprašujejo: Kje sta njen soprog in hčerka?

Saša Lendero ne skriva, da zdaj takole uživa, številni pa se sprašujejo: Kje sta njen soprog in hčerka? (foto: Bobo) Bobo
17. 10. 2022

Pri nas je (trenutno) toplo vreme, a naša pevka je odpotovala nekam, kjer je še topleje.

Saša Lendero se trenutno mudi na oddihu. Odpotovala je na Kanarske otoke oziroma natančneje na Tenerife, kjer se očitno ima zelo lepo, če sodimo po njenih objavah na družbenem omrežju.

Manja iz Kmetije je povedala, kako si zdaj služi denar, dela čisto nekaj drugega

V zadnjih dneh je razveseljevala s prisrčnimi objavami, ob tem prizoru pa je poudarila, da je jesen na omenjenem otoku res lepa. "Nenadoma se, po štirih urah letenja, preseliš v pozno poletje, s toplim, celo vročim soncem in osvežilnimi večeri, ko se samo ogrneš z nečem podobnim jopici. Ljudje so prijazni in vsaj na videz dosti bolj sproščeni, kot pri nas," je zapisala.

Dodala je, da so nasmehi širši in bolj pogosti, in da se pozdravljajo med seboj. "Morda pa so krivi za vso "relex energijo" tudi odlični (in veliki) koktejli, ki jih ponujajo na vsakem koraku ... Kakorkoli že, na zdravje vam želim! Da bi se imeli radi in bi vam vse teklo, kot si želite," je zapisala odlično razpoložena Saša. In kdo ve? Mogoče je k temu pripomogel tudi kakšen koktejl.

Ivana Šundov je zdaj videti takole, zdi se, da se je leta niti malo ne dotaknejo!

Številni pa so se ob tem spraševali, s kom se je odpravila tja in ali sta njen soprog Miha in njuna hčerka Aria ostala doma. Tudi če sta, smo prepričani, da Saši iskreno privoščita nekaj dni dopusta, ki ga preživlja zelo sproščeno. Nič ni narobe s tem, če si občasno vzame čas samo zase in za nabiranje energije, ki jo potrebuje za vsakdanje obveznosti, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)