Saša Lendero ne skriva ponosa, poglejte si, kaj je naredil njen Miha: Za to je zaslužna prav ona!

12. 5. 2021
Deli
Saša Lendero ne skriva ponosa, poglejte si, kaj je naredil njen Miha: Za to je zaslužna prav ona! (foto: OA)
OA

Medtem ko se pripravlja na skorajšnjo poroko, ima priljubljena pevka in voditeljica še en razlog za veselje.

Saša Lendero si je že dolgo časa želela, da bi njen Miha Herzog, sicer glasbeni ustvarjalec, tudi sam zapel kakšno svojo pesem. Svoje sledilce je prek družbenih omrežjih že pred časom pozvala, naj se ji pridružijo pri "prigovarjanju", da bi Miho s skupnimi močmi prepričali, da se loti petja.

"Evo, vidite, kaj so naredile vaše besede in vzpodbude ... Moj Miha je kar poletel na njih! Medtem ko dokončuje svojo prvo pesem, že ustvarja naprej. Danes je dobil navdih za novo pesem in jo na hitro zapel kar v improvizirani hrvaščini, ki mu je prišla takrat na misel. Bo pa seveda v slovenskem jeziku. ... kaj mislite, ga je odneslo stilsko preveč na morje?," je ob posnetku, ki ga je objavila, zapisala ponosna Saša.

Miha je očitno popustil in svoji dragi (ter številnim oboževalcem) izpolnil srčno željo, s tem pa je marsikoga razveselil. To so mu dali vedeti sledilci, ki so na vso moč pohvalili njegovo petje. Kdo ve, morda se bosta zdaj Saša in Miha odločila in posnela kakšen duet. Brez dvoma bi taka pesem hitro postala uspešnica, se vam ne zdi? No, mi držimo pesti!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)