Saša Lendero ni skrivala navdušenja nad slastnim grižljajem, takole si ga je privoščila in pri tem bila nadvse očarljiva

Saša Lendero ni skrivala navdušenja nad slastnim grižljajem, takole si ga je privoščila in pri tem bila nadvse očarljiva (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
4. 8. 2021

Lepa pevka in voditeljica ne skriva svojega navdušenja nad poletjem in vsem, kar ta letni čas ponuja.

Saša Lendero je nadvse prikupna, ko pokaže svoje veselje, to pa rada deli tudi s svojimi oboževalci, ki ji pozornost vračajo. Rada si privošči kakšen slasten grižljaj, včasih se tudi malce pregreši s kakšno sladico, a tokrat je izbrala kar sočno lubenico.

Na družbenem omrežju je objavila simpatičen prizor, na katerem je ugriznila v okusen poletni sadež, ter ob tem zapisala: "Čas za počitek, vitamine, regeneracijo, lenarjenje ..." In ima še kako prav. Treba si je znati vzeti čas za vse našteto, da obnovimo svojo energijo, ki jo potrebujemo v vsakdanu.

Lepa pevka je s tem marsikomu naredila skomine in spomnila na sezonsko sadje, polno vitaminov. Lubenica je vir antioksidantov, kot so vitamin A in C ter likopen, vsebuje pa tudi veliko vode, zato je primerna osvežitev v poletnih dneh. Privoščite si jo tako kot Saša: ohlajeno, očiščeno pešk in narezano na koščke. Zagotovo vam bo teknila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)