Saša Lendero z novo pričesko čisto spremenjena in videti je vsaj 15 let mlajša

17. 11. 2023
Deli
Saša Lendero z novo pričesko čisto spremenjena in videti je vsaj 15 let mlajša (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Pevka Saša Lendero je s to novo pričesko zares videti kot kakšna študentka, tako zelo jo pomladi.

Pevka Saša Lendero nam je do zdaj pokazala že številne pričeske, tako smo pri njej že lahko videli čudovite kodre, fige, ravne lase in se navduševali nad različnimi oblikami čopov. A tokrat je šla Saša še korak dlje in je presenetila s pričesko, ki jo morda pri njej nismo pričakovali.

Ana Klašnja pokazala, kje zdaj najraje uživa in takole se zna zabavati

Pevka se je odločila, da si bo na vrhu glave na vsaki strani naredila po eno figo in končni rezultat je navdušil mnoge, številnim pa se je tudi zdelo, da je to prav gotovo pričeska, ki našo glasbenico še dodatno pomladi in kaj lahko bi si jo spet predstavljali v študentskih klopeh, saj je videti zares čisto spremenjeno, predvsem pa pomlajeno.

"Več kot sevaš pozitivne energije v vesolje, več ti jo vrača ... Zagotovo!" je zapisala na svojem Instagramu in prav gotovo se bodo mnogi strinjali z njo. Saša ima za seboj vse prej kot lahko leto, saj je v začetku leta sporočila, da se ločuje in to prav gotovo ni bila enostavna prelomnica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Mnogi se vse od takrat sprašujejo, če je pevka še vedno samska in ali je morda že odšla na kakšen zmenek. Pred časom je za Svet24 razkrila, kaj si danes želi v ljubezni. "Ne vem. Trenutno si težko predstavljam kaj takšnega, bi si pa v življenju še želela kakšen pomemben in lep odnos z moškim," je povedala in razkrila tudi to, da po ločitvi še ni bila na zmenku. "Hm … Ne čutim nobenega velikega pritiska in navala! Ko sva z Miho javno naznanila, da sva se razšla, je bilo nekaj mesecev sicer res ogromno sporočil moških." No, vse ob svojem času in morda bo tudi Saša že kmalu spet živela ljubezensko pravljico.

Še vedno pa ostaja v dobrih odnosih s svojim nekdanjim soprogom Miho Hercogom, s katerim imata skupaj tudi hčerko Ario, ki jo oba naravnost obožujeta in se trudita, da bi njuna edinka kar čim manj občutila bolečo ločitev staršev in zdi se, da jima to za zdaj dobro uspeva.

Bonus video: Anže Kopitar in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vrhuncih športnikove kariere, o njegovi družini in o tem, kako najraje preživlja svoj prosti čas.