Saša Lendero je ob tem naravnost žarela, tako zadovoljne je že dolgo nismo videli

16. 11. 2023
Deli
Saša Lendero je ob tem naravnost žarela, tako zadovoljne je že dolgo nismo videli (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Kako lepo jo je videti tako mladostno in veselo ...

Saša Lendero v zadnjem času rada pokaže, kaj se dogaja v njenem življenju. Čeprav leto, ki bo počasi minilo, za njo ni bilo nič kaj prijazno, je po ločitvi od Mihe Hercoga pogumno šla naprej in s svojim vzorom marsikomu dala do znanja, da hudi časi prej ali slej minejo.

Ana Tavčar po ločitvi zdaj povedala, katerih ljudi se najraje čim bolj izogiba

Zdaj je njeno življenje precej drugačno, a očitno prav lepo in veselo - oziroma takega si naredi kar sama. S svojimi objavami na Instagramu daje do znanja, da ji je pozitivna plat še kako blizu. S fotografijo, ki jo je nedavno objavila - in še bolj z zapisom - pa je navdušila številne, saj je pokazala, da ima odličen smisel za humor. To pa zagotovo vedno pomaga.

Danijela Martinović zdaj spregovorila o hudi stiski, ki jo je dolgo časa skrivala

"Vedno se govori, da velikost ni pomembna 😉 ... noben pa ne mara majhne skodelice kave!," je zapisala Saša ob sliki, na kateri v rokah drži veliko kavo s smetano. Ob tem so številni opazili, da je videti sveže, mladostno in lepo. Njena koža je gladka in napeta, kar je rezultat pravilne nege, redne vadbe in zdravega načina prehranjevanja.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Sicer pa Saša še vedno nadvse uživa v nastopih, ki vedno pritegnejo veliko ljudi. Svoj prosti čas posveča hčerki Arii, ki je zdaj že prava mlada dama. Po razhodu sta z Miho postavila hčerkino dobrobit na prvo mesto, tako da družno skrbita za njo. Kot nekdanja zakonca sta tako ravnala zelo zrelo in morebitna svoja nestrinjanja postavila na stranski tir.

BONUS VIDEO: "Joga obraza je veliko več, kot samo tehnika brisanja gub"

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan