Saša Lendero odkrito o krizah, vzponih, padcih in lepih trenutkih v razmerju z Miho Hercogom

Saša Lendero odkrito o krizah, vzponih, padcih in lepih trenutkih v razmerju z Miho Hercogom (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
1. 3. 2021

Saša Lendero in Miha Hercog veljata za enega najbolj skladnih parov, veliko pa skupaj sodelujeta tudi poslovno, saj sta oba glasbenika. A tudi v njunem razmerju je prišlo do vzponov in padcev, ki sta jih uspela uspešno prebroditi.

"V življenju nasploh sva na istem bregu, seveda pa pridejo trenutki, ko se o kaki zadevi ne strinjava. Takrat skušava najti kompromis, ki pa enkrat bolj ustreza enemu, drugič drugemu. Če se mnenja krešejo o zadevah, ki se nama takrat zdijo zelo pomembne, sva kar trmasta. Popusti pa običajno tisti, ki se mu ne ljubi več prepričevati o nasprotnem. Pobotana sva pa že v naslednji minuti.

Seveda razdora, ki ga med naju prinaša vsakokratno odločanje med pečenim in pire krompirjem, pač ne štejeva med pomembna nasprotja. (smeh) Nikoli se tudi ne zatečeva v molk, Miha pa vseeno kdaj potarna, da v težavo zagrizem kot pitbul in je ne izpustim, dokler ni res prežvečena in pripravljena za prebavljanje.

Po vseh težavah, krizah, vzponih, padcih in lepih in bridkih trenutkih, ki sva jih preživela skupaj, čutim, da je Miha bližje mojemu srcu kot kadar koli prej."

Vir: Zvezde-Lady