Saša Lendero oboževalcem razkrila, kaj ji v vsakdanu najbolj paše

Pevka Saša Lendero je s polno mero 
energije in motiviranosti začela nov 
televizijski podvig na komercialni 
televiziji Planet TV. (foto: PLANET TV) PLANET TV
22. 2. 2021

Njeni dnevi ob vseh obveznostih, tako družinskih kot poslovnih, znajo biti naporni.

A naša priljubljena pevka Saša Lendero dobro ve, da je treba znati pravočasno "odklopiti", vsaj za trenutek, saj to zmanjšuje stres in vrača dobro voljo. To je pokazala tudi svojim sledilcem na družbenem omrežju. Razveselila jih je s fotografijo, na kateri je povsem sproščena in zdi se, da se je čisto prepustila mirnemu trenutku.

"Včasih misli kar poletijo nekam... in v glavi nastane majhna pavza, majhen trenutek tišine in miru... Paše, v ponorelem vsakdanu!," je zapisala vedno iskrena Saša. Marsikdo se je strinjal z njo, saj se lahko z njeno mislijo še kako poistovetimo. 

Sicer ima Saša - kljub temu, da trenutno zaradi koronavirusa ne more nastopati na odrih - v zadnjem času veliko dela. Pred kratkim se je mudila v Budimpešti, kjer so snemali oddajo Kdo si ti? (zdaj jo lahko spremljate na Planet TV-ju), tja pa je odpotovala kar s svojo družino, z Miho Hercogom in hčerko Ario. Zaveda se, da se bodo omejitve prej ali slej sprostilo in se bo njeno življenje vrnilo v utrjene tirnice. Čas, ki ga ne namenja nastopom, pa zna še kako izkoristiti za druge stvari, kar je tudi prav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)