Saša Lendero po usodnem "da" odkrito o ljubezni: "Je poroka res zapor? Kakor za koga!"

1. 7. 2021
Deli
Saša Lendero po usodnem "da" odkrito o ljubezni: "Je poroka res zapor? Kakor za koga!" (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Priljubljena pevka je v posnetku razkrila, kakšen je njen pogled na poroko in ljubezen.

Naša priljubljena pevka Saša Lendero je s svojo nedavno poroko požela veliko zanimanja in navdušenja, saj sta z Miho Hercogom ganila celo Slovenijo, ko jo je zasnubil pred kamerami šova Znan obraz ima svoj glas. Zato ni nič nenavadnega, da so oboževalci pozorno spremljali njune priprave na poroko.

Zdaj je ta velik organizacijski zalogaj že za njima - vse je potekalo gladko, gostje (med njimi so bili številni znani obrazi) pa so se na poroki veselili skupaj z njima. Saša je bila čudovita nevesta, njena bela obleka s čipkastim zgornjim delom je požela nemalo pozornosti. Sklenila sta, da fotografije s poroke prodata eni od slovenskih revij, izkupiček pa sta podarila v dobrodelne namene in s tem pokazala, da imata res veliko srce.

Zdaj pa je Saša objavila pomenljiv posnetek, v katerem se je spraševala, zakaj se po poroki veliko ljudi počuti kot v zaporu in dodala, kakšen je njen pogled na ljubezen: "Ljubezen je kot voda. Če jo skušaš stiskati v pesti, potem ti uide, če pa jo držiš čisto rahlo in zelo pazljivo, ti dolgo časa ostane na dlani."

Ona in njen Miha jasno kažeza, da navedeno drži - sta trden par, ki je prestal marsikatero preizkušnjo in iz nje izšel še močnejši. Tudi zato, ker sta znala drug drugemu dati prostor, ko sta ga rabila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)