Saša Lendero pokazala, kako hvaležna je, pri tem pa je bila nadvse očarljiva

Saša Lendero pokazala, kako hvaležna je, pri tem pa je bila nadvse očarljiva (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
4. 6. 2021

Miha Hercog je pred kratkim praznoval rojstni dan.

Saša Lendero ima polne roke dela z njuno prihajajočo poroko, saj je treba pripraviti vse potrebno za dan, ko bosta z njenim Miho Hercogom izrekla usodni da. A kljub temu sta si vzela čas in proslavila Mihov rojstni dan v družbi najbližjih, družine in prijateljev. 

Številne čestitke so deževale tudi od njenih oboževalcev, ki so jima zvesto stali ob strani. Zato ne čudi dejstvo, da se je spomnila nanje in s prikupno fotografijo ter zahvalo pokazala, da še kako ceni njihovo pozornost.

"Najprej se vam zahvaljujem za vse vaše prelepe odzive, želje in voščila ob Mihovem rojstnem dnevu! Še vedno jih skupaj prebirava in nama je ob tem lepo pri srcu! Tudi vam vračam nazaj vse dobre vibracije in vam želim vrhunski dan!," je zapisala raznežena Saša.

Ne dvomimo - zabava je bila zagotovo nadvse lepa, ob številnih dobrih željah pa se je ta znani par vnovič zavedel, da ju številni podpirajo na njuni skupni poti in komaj čakajo, da Sašo spet vidijo na odru. Kdo ve, morda se ji bo pridružil tudi njen Miha, ki se je odločil posneti svojo pesem? Odgovor bo zagotovo dal čas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)