Saša Lendero pokazala, kakšna je, ko se spravi v posteljo, ob tem pa marsikoga spomnila na otroštvo. Poglejte, kako!

Saša Lendero pokazala, kakšna je, ko se spravi v posteljo, ob tem pa marsikoga spomnila na otroštvo. Poglejte, kako! (foto: Arhiv) Arhiv
7. 7. 2021

Res je naravna lepotica, kar je jasno razvidno z njenih slik, na katerih je povsem brez make-upa.

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero zdaj uživa v prvih zakonskih mesecih s svojim Miho Hercogom, s katerim sta se pred kratkim poročila. A ne pozabi na svoje oboževalce, saj jih rada spomni na kakšne stvari, ki so nam skupne - no, vsaj tistim, ki spadajo v Sašino generacijo.

Zdaj je pokazala, kakšna je njena večerna rutina, preden se odpravi spat. Seveda si odstrani šminko in umije zobe, ob tem pa je na simpatičen način spomnila na pesmico, ki jo marsikdo pozna še iz otroštva:

" Čas je! ...utrujena...

Sem Repko, zajček mlad,
Si zobke čistim rad,
Posebno še zvečer,
S krtačko venomer.... hihi. Se še spomnite?," je veselo vprašala Saša in sprožila številne odzive svojih sledilcev, saj gre za priljubljeno pesmico, ki si jo je marsikdo (v družbi staršev, seveda) v otroških letih zapel pred spanjem. Očitno si jo Saša še sedaj in brez dvoma poskrbi za kup dobre volje v svoji družini.

Ni nam ušlo dejstvo, da je njena koža videti fantastično - še vedno je mladostna in napeta, tako da pevka kaže vsaj deset let manj, kot jih dejansko šteje. Brez dvoma dobro in lepo poskrbi zase, svoje pa prispeva tudi ljubezen, tega pa ji nikakor ne primanjkuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)