Saša Lendero pokazala svojega lepotca, ki jo spremlja na njenih poteh in videti je, da naravnost žari!

24. 2. 2023
Deli
Saša Lendero (foto: Foto: Nina Znidersic)
Foto: Nina Znidersic

Naši pevki v zadnjem času ni bilo nič kaj lahko, a dobro ve, da življenje gre naprej ...

Saša Lendero in Miha Hercog sta se v minulih tednih znašla v središču pozornosti javnosti, saj sta sporočila, da so se njune življenjske poti razšle. Vedno ju bo družila hčerka, ki jo imata oba neskončno rada, tako da bosta zanjo naredila vse, kar je treba.

Preberite še: Rosvita Pesek pokazala romantičen prizor, ki je raznežil številna srca (svoje ljubezni ni skrivala)

Življenje pa ubira nove poti tudi po razhodu partnerjev, kajne? Sašo pa na njih spremlja (tudi) jekleni lepotec, na katerega je izjemno ponosna in vesela, da ga ima. Kot je pokazala svojim spletnim sledilcem, gre za Tuscona, v katerem se na cestah počuti varno in uživa v vsakem trenutku vožnje.

Seveda ji tak avtomobil pride še kako prav, saj je tudi prostoren - ko se odpravlja na nastope po celi Sloveniji, s sabo zagotovo vzame stvari, ki jih potrebuje za koncert (obleko, čevlje, kozmetiko ... in seveda še druge malenkosti, ki zavzamejo kar nekaj prostora).

Morda vas zanima: Tina Gaber pokazala tako visok razporek, da so mnogi že mislili, da so videli nekaj več

V oči nam je ob pregledu fotografij padlo še nekaj drugega - Saša je videti res lepo in v odlični formi. Zdi se, da je izgubila nekaj kilogramčkov, saj je njen pas ozek, postava pa čvrsta. No, pomembno je, da se sama v svoji koži dobro počuti, to se potem odraža tudi na videzu, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Morda bi vas še zanimalo več o tem, zakaj je redno gibanje tako zelo pomembno ter kako lahko z majhnimi spremembami naredimo veliko dobrega zase. Več boste izvedeli v spodnjem posnetku.

 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu