To so fotografije zaročnega prstana Saše Lendero, nam se zdi sanjski!

To so fotografije zaročnega prstana Saše Lendero, nam se zdi sanjski! (foto: OA) OA
23. 3. 2021

Pevka Saša Lendero je v teh dneh v devetih nebesih, saj jo je njen srčni izbranec Miha Hercog v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko zaprosil pred celo Slovenijo. Zdaj čakamo samo še na poroko, ki bo prav gotovo sanjska in kjer ne bo manjkalo dobre glasbe.

"Moja ljubezen! Moj pristan! Moje zavetje! Moj prijatelj! Moja usoda!" je po zaroki ganjena glasbenica Saša Lendero zapisala na svojem Instagram profilu in pokazala čudovit zaročni prstan.

Saša in Miha sta se pred leti že zaročila, a je od tiste zaroke preteklo že kar veliko let, zato se je Miha v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod maskami opogumil in svojo srčno izbranko znova zaprosil. Tokrat jo je zaprosil pred celo Slovenijo in solze so tekle v potokih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Na njenem prstancu se zdaj že blešči sanjski zaročni prstan, ki ga je na svojem Instagram profilu že ponosno pokazala, mu pa upamo, da bomo še letos slišali poročne zvonove, ki si jih zelo želi slišati tudi njuna hčerka, ki je mamino poroko že dolgo časa načrtovala in bi ji to zelo veliko pomenilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zvezdepodmasko