Saša Lendero povsem odkrito o tem, da sta imela z Miho tudi krizo v razmerju

Saša Lendero povsem odkrito o tem, da sta imela z Miho tudi krizo v razmerju (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
19. 5. 2022

Pevka Saša Lendero ne skriva, da od časa do časa pride tudi do kakšnega kratkega stika med njo in možem Miho Hercogom, s katerim imata sicer zelo skladen zakon.

"V življenju nasploh sva na istem bregu, seveda pa pridejo trenutki, ko se o kaki zadevi ne strinjava. Takrat skušava najti kompromis, ki pa enkrat bolj ustreza enemu, drugič drugemu. Če se mnenja krešejo o zadevah, ki se nama takrat zdijo zelo pomembne, sva kar trmasta. Popusti pa običajno tisti, ki se mu ne ljubi več prepričevati o nasprotnem. Pobotana sva pa že v naslednji minuti.

Sin Roberta Goloba si o očetu misli tole, presenetilo vas bo

Seveda razdora, ki ga med naju prinaša vsakokratno odločanje med pečenim in pire krompirjem, pač ne štejeva med pomembna nasprotja. (smeh) Nikoli se tudi ne zatečeva v molk, Miha pa vseeno kdaj potarna, da v težavo zagrizem kot pitbul in je ne izpustim, dokler ni res prežvečena in pripravljena za prebavljanje.

Po vseh težavah, krizah, vzponih, padcih in lepih in bridkih trenutkih, ki sva jih preživela skupaj, čutim, da je Miha bližje mojemu srcu kot kadar koli prej."

Vir: Zvezde-Lady