Saša Lendero odkrito povedala, da je zaradi krize v razmerju odpovedala poroko

Pevka Saša Lendero je s polno mero 
energije in motiviranosti začela nov 
televizijski podvig na komercialni 
televiziji Planet TV. (foto: PLANET TV) PLANET TV
8. 3. 2021

Saša Lendero in Miha Hercog sta v razmerju že več kot 20 let, dobro pa sodelujeta tudi poslovno.

Glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog sta par zasebno in poslovno že več kot 20 let, trenutno pa skupaj sodelujeta tudi v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Pred kamerami se rada malo zbodeta, gledalci pa v njunih izvirnih dvobojih še kako uživajo. Zaročena sta že dobrih deset let, poročnih zvonov pa še ni slišati. "Od zaroke je več kot 10 let. Takoj zatem sva imela krizo in je vse skupaj propadlo. A vesela sem, da sva ostala skupaj in da imava danes lep in trden odnos. Čeprav nikoli ne veš, življenje prinese vse sorte," je za Žurnal24 povedala Saša.

Poroke pa si najbolj želi prav njuna hčerka Aria, ki jo je načrtovala že s Sašino pokojno mamo. "Zelo si želi tega. Ko je bila moja mami še živa, sta kar naprej delali načrte, kako bi naju prepričali. A  morda me je malce strah, saj so se naši prijatelji, dva para, poročili, sedaj pa se ločujejo. Eden po 13-ih letih zveze, drugi po 16-ih, a se oba para po dobrem letu poroke že ločujeta. Tega si res ne želim," je bila iskrena.

Kakorkoli že, mi si želimo, da bi nujno razmerje ostalo trdno, ali bosta na koncu dahnila usodni da pa pri vsem skupaj niti ne igra bistvene vloge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)