Saša Lendero razkrila, kako lepo se je posladkala, očitno je, da nadvse uživa!

Saša Lendero razkrila, kako lepo se je posladkala, očitno je, da nadvse uživa! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
19. 7. 2021

Čeprav pazi na svojo postavo, si tu pa tam privošči kakšno majhno pregreho.

Naša priljubljena pevka Saša Lendero uživa v poletnih dneh, saj ji je všeč sonce, rada pa se prepusti tudi objemu morskih valov. Vročinski val in visoke temperature, ki smo jim bili priča v preteklem tednu, so kar klicali po ohladitvi, ki si jo je Saša z veseljem privoščila - sledilcem je razkrila, da j izjemno tekne sladoled.

"Želim vam, da čez vikend napolnite svoje energetske baterije in ga preživite kar se le da lepo! Jaz bom pa zdajle en sladoled ... eno malago ;) ... njam," je zapisala ob sliki, na kateri je videti izjemno sproščena in poletno razpoložena.

Očitno je, da res uživa v prvih mesecih zakona s svojim soprogom Miho Hercogom. No, skupno življenje zanju res ni nobena neznanka, saj sta bila "koruznika" vrsto let, a letos sta se le odločila za usodni da. Saša si bo to poletje zagotovo privoščila nekaj oddiha, saj so bile priprave na poroko in organizacija vsega potrebnega prijetno, a zahtevno delo. Zdaj se lahko mirno prepusti počasnejšemu počitniškemu ritmu in si mirno privošči še kakšno sladico, saj se to na njeni vitki postavi niti malo ne pozna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)