Saša Lendero razkrila, kdo jo je tako zelo očaral, presenečeni boste

10. 5. 2021
Deli
Pevka Saša Lendero je s polno mero 
energije in motiviranosti začela nov 
televizijski podvig na komercialni 
televiziji Planet TV. (foto: PLANET TV)
PLANET TV

Pred kratkim je ta znana dama praznovala rojstni dan, priljubljena pevka in voditeljica pa ji je ob njenem jubileju namenila lepo voščilo.

Saša Lendero je očitno med tistimi ljudmi, ki nadvse cenijo iskrenost in neposrednost. To je pokazala s prav posebnim poklonom igralki in voditeljici Zvezdani Mlakar, ki skozi svoje ustvarjanje ter vodenje oddaj jasno pokaže in izrazi svoja stališča.

To za Sašo predstavlja vrednoto, saj je tudi sama ustvarjalka in dobro ve, kako pomembno je poiskati svoj pravi jaz, saj je to tista magija, ki nastopajoče povezuje z njihovim občinstvom.

"Vse najboljše, draga Zvezdi!!! Tako zelo sem vesela, da sem te spoznala! Očarala si me svojo svetlobo, toplino življenjskim žarom! Želim ti VSE, kar je dobrega in lepega!!!," je ob Zvezdaninem rojstnem dnevu iskreno zapisala Saša in objavila njuno skupno fotografijo, na kateri sta obe dami videti zelo mladostni in sveži. Očitno je tudi med njima posebna vez, oblikovana skozi ustvarjanje in vzajemno spoštovanje.

Lepo je, da si v času, ko se pripravlja na poroko, naša pevka vzame čas tudi za druge ljudi in jim nameni svojo pozornost - to samo dokazuje dejstvo, da je Saši še kako mar za to, da se tisti, ki jo obkrožajo, dobro počutijo v njeni družbi. Zvezdana se zagotovo je.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave