Saša Lendero razkrila, koliko porabi za svoje obleke in kje rada nakupuje, presenečeni boste

Saša Lendero razkrila, koliko porabi za svoje obleke in kje rada nakupuje, presenečeni boste (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
29. 3. 2021

Vajeni smo, da je naša pevka in voditeljica vedno brezhibno urejena, tudi takrat, ko je v športnih oblačilih.

Marsikatera modna navdušenka se sprašuje, kje Saša najde kose, ki so na njej videti odlično. Sama priznava, da medtem ko je na odrih brezhibna, je doma običajno takšna, da ni vesela nenapovedanih obiskovalcev, razen najbližjih prijateljev, ki so jo videli v raznih "izvedbah". Razkrila pa je tudi, kje nabavlja svoja oblačila.

"Nikoli nisem slepo sledila modi in kupovala oblačil, vedno sem znala skombinirati in tudi reciklirati obleke. Stare, ki jih ne nosim več, pa z veseljem podarim. Z leti pa sem pri nakupih oblek postala tudi bolj premišljena.

Vsake toliko zavijem tudi v tako imenovane prodajalne second hand, kjer najdem kaj lepega, pa še malo si olajšam svojo potrošniško vest, da z novim oblačilom nisem prispevala k dodatnemu izkoriščanju zemlje. Sicer pa vsa oblačila dolgo nosim, pajkice zavržem, ko že skoraj razpadejo.«

Vir revija Zvezde Lady

Lepo, da nakupuje v second hand trgovinah, kjer je resnično mogoče najti lepo ohranjena oblačila po ugodnih cenah. Saša tako prispeva svoj delež k trudu za ohranjanje okolja, kar je pohvale vredno, saj se pogosto zgledujemo po znanih in slavnih. Lahko bi se tudi na tem področju, kajne?