Saša Lendero s fotografijami "pred" in "po", na kateri vam je bolj všeč?

“Tretja sezona bo združila novo energijo in nov pristop z močnim čustvenim nabojem, zato se zelo veselim tega izziva,” pravi voditeljica Saša. (foto: IGOR ZAPLATIL) IGOR ZAPLATIL
18. 2. 2021

Naša priljubljena pevka zagotovo spada med dame, ki so tudi brez make-upa naravne lepotice.

Tako Saša nima nobenih težav, ko je treba stopiti pred objektiv brez trohice šminke, kar je tudi pokazala na svojem Instagram profilu. Objavila je namreč dve fotografiji (drugo lahko vidite s klikom na desno puščico), na katerih je pokazala, kakšnen je njen povsem naravni videz in kakšna je, ko jo umeniki ličenja pripravijo za nastop pred kamero.

Ob tem je sledilce vprašala: "Prva, ali druga? Jutranje natur, ali camera ready?" Večina se je strinjala, da je lepa na obeh fotografijah, nekaterim pa je bila prva celo ljubša. No, nam se zdi, da je očarljiva tako brez šminke kot z njo.

Sicer pa jo res gre občudovati, saj očitno zelo vzorno skrbi zase. Njena koža je napeta in sijoča, brez gubic in madežev, kar gre zagotovo delno pripisati dobrim genom. Čeprav trenutno ne more nastopati na odrih, lahko Sašo občudujemo v šovu Kdo si ti?, ki ga gledalci spremljajo na Planet TV-ju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)