Saša Lendero se je lotila prijetnega opravila, a ob tem ni skrivala svoje živčnosti

saša lendero (foto: Blaz Vatovec) Blaz Vatovec
6. 5. 2021

Pred časom je njen Miha padel na kolena in jo zaprosil za roko.

Čeprav je za njima že 20 let skupnega življenja, se doslej še nista poročila. A očitno se usodni dan bliža, saj se je priljubljena pevka in voditeljica Saša Lendero lotila izbire pomembnega dela poroke - poročne obleke.

Ob tem ni skrivala razburjenja, ki ga je delila s svojimi oboževalci. "Zdaj gre pa zares! Si lahko predstavljate, da - čeprav se bom zaobljubila po dvajsetih letih skupnega življenja - sem vseeno živčna, kot bi šla na izpit, hihi. Nisem si predstavljala, da bi mi lahko ta korak toliko pomenil, zdaj pa sem vsa vznemirjena, tresoča in z metuljčki v želodcu. Izgleda, da leta s tem zares nimajo nobene zveze. Moja priča me je takole opremila s šampanjčkom že pred vrati - za srečo in pomiritev. Na zdravje vsem in ... zaželite mi srečo pri izbiri! Upam, da me prava oblekica že čaka in, da jo bom začutila v trenutku!," je zapisala simpatična Saša.

Njeni oboževalci so jo pomirili, saj so fotografijo komentirali z besedami, da bo v kateri koli obleki lepa nevesta in naj jo to nikar ne skrbi. Res je, da izbira prave obleke ni lahka naloga, a vedno se razplete tako, da je na koncu vse v redu. Prepričani smo, da se bo Saša odločila tako, da bo prav predvsem njej in da bo svoj dan preživela v obleki, ki ji bo pisana na kožo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)