Saša Lendero se je takole razveselila poletja, samo poglejte si njeno oblekico!

15. 6. 2021
Deli
Saša Lendero se je takole razveselila poletja, samo poglejte si njeno oblekico! (foto: Arhiv)
Arhiv

Naša priljubljena pevka se pospešeno pripravlja na poroko, a kljub temu si zna vzeti čas zase.

Saša Lendero je že imela dekliščino, kot je razkrila v Instagram storyju, in brez dvoma je bila njena zabava nepozabna. Priprave na poroko z njenim Miho Hercogom so očitno v polnem teku, kar pomeni, da sta oba res zasedena s številnimi obveznostmi, a se Saša dobro zaveda, da je treba kljub temu poskrbeti zase in za svoje dobro počutje.

Tako si rada vzame kakšen trenutek in pozabi na obveznosti, kot je očitno naredila tokrat. Oboževalcem je pokazala svojo sproščeno podobo, brez make-upa in v preprosti poletni oblekici, ki ji pristoji kot ulita. Saša spada med ljudi, ki naravnost obožujejo poletje in sončne dneve, zato je komaj dočakala visoke temperature. "Sonce na koži, svetloba v srcu, toplina v očeh ... to je to!," je zapisala dobro razpoložena pevka.

Ob tem se je marsikatera dama spraševala, kje je nabavila trendovsko obleko, ki pride v poletnih dneh še kako prav, saj je lahka in zračna. No, podobne modele je mogoče videti v modnih trgovinah, tako da ne boste zgrešile, če si podobno nabavite še ve. Zagotovo boste zadovoljne, tako kot je zadovoljna tudi Saša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik