Saša Lendero se je te lepe družbe izjemno razveselila, poglejte si, koga je tako iskreno objela

Saša Lendero se je te lepe družbe izjemno razveselila, poglejte si, koga je tako iskreno objela (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
23. 8. 2021

Pevkini sledilci so ugotovili, da sta obe pevki videti kot sestri.

No, malce sta si pa res podobni, kajne? Obe sta mladostni, svetlolasi in postavni. Saša Lendero je pred kratkim srečala svojo hrvaško pevsko kolegico Danijelo Martinović in se v njeni družbi postavila pred fotoobjektiv.

"Danes je pa res lep dan!!! Na kosilu sem srečala legendarno, a kljub temu presimpatično, ljubko, preprosto in prijazno pevko Danijelo in z njo ovekovečila ta trenutek! Moji glasbeni začetki so bili močno povezani z njo in njeno večno lepo pesmijo Zovem te ja. Vesela sem, da sta se najini poti končno prekrižali!
Hvala za slikico, @danijelamartinovicofficial," je ob prizoru zapisala odlično razpoložena Saša, ki je ob tej priložnosti bila oblečena v bel top in hlače, Danijela pa je nosila prosojno belo bluzo in kavbojke.

Zagotovo sta si imeli veliko za povedati, a Saša drugih podrobnosti ni delila z javnostjo. Jasno pa je, da se vzajemno spoštujeta in dobro razumeta. Kdo ve? Morda kdaj skupaj stopita pred mikrofon in še tako razveselita svoje oboževalce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)